Rõivas pidi täpsustama oma huvide deklaratsiooni

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Rõivas
Taavi Rõivas Foto: Peeter Langovits / Postimees

Reformierakonna esimees ja peaminister Taavi Rõivas täpsustas eile oma huvide deklaratsiooni, kuna mai lõpus esitatud deklaratsioonist oli osa andmeid kaduma läinud.

Kui veel eile päeval näitas Rõivase deklaratsioon üksnes palgaandmeid ja tema omandis olevat kinnisvara ehk korteriomandit Tallinnas, siis õhtuks olid dokumenti ilmunud andmed ka peaministri varaliste kohustuste kohta.

Nii selgub deklaratsioonist, et Rõivasel on kaks eluasemelaenu: Danske pangale on tal tagasi maksta 291 080 ning Swedbankile 39 218 eurot.

Eelmise aastaga võrreldes on Rõivas ligi 12 500 euro võrra oma võlakoormat vähendanud: siis oli tema Danske pangast võetud laenude jääk kokku 303 517 eurot, millele lisandus Swedbankist võetud 39 218 euro suurune eluasemelaen.

Huvide deklareerimine toimus sel aastal esmakordselt elektroonselt maksu- ja tolliameti veebikeskkonnas. Kokku pidi deklaratsiooni täitma ligi 7000 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles