India lennundusboss sai kingiks Muhu särgi

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja, Berliin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möödunud nädalal kohtusid Tallinnas lennundusest rõivaärisse suundunud ärimees Indrek Kaing ning moemaailmast lennundusse suundunud Air Asia India juhatuse esimees Mittu Chandilya.
Möödunud nädalal kohtusid Tallinnas lennundusest rõivaärisse suundunud ärimees Indrek Kaing ning moemaailmast lennundusse suundunud Air Asia India juhatuse esimees Mittu Chandilya. Foto: twitter.com
Möödunud nädalal kohtusid Tallinnas lennundusest rõivaärisse suundunud ärimees Indrek Kaing ning moemaailmast lennundusse suundunud Air Asia India juhatuse esimees Mittu Chandilya(35).  Radissoni hotelli katusebaaris Lounge24 aset leidnud kohtumisel räägiti nii rahvusvahelisest lennundusest kui ka moest ning India lennundusboss sai eestlaselt kingiks Muhu motiiviga polosärgi.

Muhu motiiviga polosärk on valminud Waba kaubamärgi all, mille taga seisavad Indrek Kaing ja Mait Malmsten. Kaing ei tee saladust, et töö oma toodete välisturgudele viimiseks on kestnud juba pikka aega. «Kohtumise teemadest täpsemalt oleme valmis rääkima vast paari-kolme nädala pärast. Meil on mõlemal kogemusi ja mõtteid, millega saame teineteise tegevusi edendada. India turg on minu jaoks kindlasti äärmiselt põnev.»

 
 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles