Paides hakatakse tänavalgusteid vahetama sügisel

Merili Nikkolo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tiit Reinberg / Järva Teataja

Paide linna tänavavalgustuse rekonstrueerimisprojekti ehitustööd algavad sel sügisel septembris-oktoobris, kirjutab Paide linna koduleht.

Paide linna poolse tellija, SA Paide Haldus juhi Andrus Tulli sõnul on välja valitud need piirkonnad, kus esmalt kaevetöid tegema hakatakse.

Nendeks on Nurme tänava kilbipiirkond (hõlmab teelõike Pärnu, Uue, Telliskivi, Laia, Nurme ja Hämariku tänavatel ning Prääma teel ja bussijaamas); Laia tänava kilbipiirkond (Lai, Luige, Koidu, Soo, Kure ja Tiigi tn); Suur-Kaare kilbipiirkond (Pärnu, Ristiku, Raudtee, Suur-Kaare ja Laia tänava lõpp).

«Piirkonnad said valitud selle järgi, mis oleksid ühelt poolt ehitajale lihtsamad ning oluline on ka see, et kahest peatänavast saaks töödega alustada sel sügisel, et linnakodanikele võimalikult vähe ebamugavusi tekitada. Tegemist on hetkel veel orienteeruva ja esialgse plaaniga,» selgitas Tull.

Kokku paigaldatakse Paide linnas üle 1200 uue LED valgusti ja uuendatakse ligi 37 kilomeetrit tänavavalgustuse elektrikaabelliine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles