Naiste jalgpallikoondis kaotas kindlalt Poolale

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpallikoondislane Signy Aarna.
Eesti jalgpallikoondislane Signy Aarna. Foto: Toomas Tatar

Eesti naiste jalgpallikoondis pidas täna Varssavi lähedal asuva Pruszkówi linnastaadionil maavõistluse Poola koondisega, mis kaotati 1:5. Eesti auvärava lõi 66. minutil Signy Aarna.

«Andsime ära naiivseid väravaid. Minu arvates oleksime võinud kõik väravad ära hoida, kui käitunuks õigesti. Markeerimisel oleme hetkel lohakad – jääme palli jälgima ja sellisel tasemel ei tohi vastasele meetritki ruumi jätta – nagu näha, karistatakse see kohe ka ära,» rääkis koondise peatreener Keith Boanas portaalile jalgpall.ee.

«Keskendumisprobleeme põhjustas ka kindlasti väga suur kuumus. Staadionil oli nagu saunas – pidime vahetusi tegema vahepeal põhjusel, et mängija ei saanud väljakul korralikult hingatagi. Platsi kõrval seistes oli juba väga raske,» lisas Boanas.

«Kaks kohtumist olid väga head meie ettevalmistuseks valikmängudeks. Tšehhi (kellega Eesti kohtub kodus 20. augustil – toim.) on sarnase tasemega naiskond ning nägime, et me ei saa liialt ründavalt mängida,“ sõnas Boanas.

Kiidusõnu pälvis koondise noorim liige, Pärnu JK 17-aastane kaitsja Ketlin Saar. „Ta mängis esmaspäeval terve kohtumise ja täna teise poolaja. Ta on suurepärane talent ning kui ta sama moodi jätkab, näen temas kindlasti tulevast koondise kaptenit,» arvas Boanas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles