Õndsaks ja õnnelikuks, alasti!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tantrafestival
Tantrafestival Foto: Aimar Säärits

Tantrafestival – üle poole tuhande inimese on mööda väikesi teid kogunenud metsatukkade vahele, et aadamaülikonnas ringi lipates ja üksteist masseerides nirvaanasse jõuda. Kas see kogunemine pakub ka midagi lihtsurelikele?

Kuuldes, et kuskil Viljandimaal, männimetsast ümbritsetud Venevere puhkekülas koguneb üle poole tuhande inimese, kõigil ühine soov heita seljast riided ning peast argimured, olen pehmelt öeldes skeptiline.

Tantra kohta kolleegidelt, tuttavatelt ja internetiavarustest lähemalt uurides satun väga vastandlikele arvamustele. Asjaga kokku puutunutest pooled väidavad, et festivalid ja koolitused muudavad inimeste elu jäädavalt paremaks, teine pool peab sääraseid ettevõtmisi tantra nime rüvetamiseks. Inimesed, kes tantraga tutvust teinud ei ole, kortsutavad kulmu ning eelistavad pigem distantsi hoida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles