Korravalvuritest õed käivad üritustel ratsa

Elina Randoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sofi (vasakul) ja Refa on sel suvel käinud juuni alguses Eesti lipu päeval Otepääl ja Tartus laulu- ja tantsupeo tuld teele saatmas.
Sofi (vasakul) ja Refa on sel suvel käinud juuni alguses Eesti lipu päeval Otepääl ja Tartus laulu- ja tantsupeo tuld teele saatmas. Foto: Erakogu

Vahel harva juhtub, et õed Jana Õim ja Kirsti Tertõtšnaja saavad ühendada oma töö ja hobi ning minna politseitööd tegema hobuse seljas.

Tartlased said neid ka näha, kui juuni algul süüdati siin laulu- ja tantsupeo tuli ja saadeti see raeplatsist teele. Ratsa­patrull oli politseiorkestri ees ja saatis selle ilusti ära järgmisse tulevahetuspunkti. Ka käidi Eesti lipu päeval Otepääl rongkäigus.

Tegelikult aga sellist asja nagu ratsapolitsei Eestis ei olegi. Jõgeva politseijaoskonna korravalvurid Õim ja Tertõtšnaja on hobustega üritustel käinud ainult oma huvist ja juba ligi kümme aastat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles