Vilde teel voolab juba mitu päeva puhas vesi

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Vilde teel Szolnoki peatuse lähedal immitseb juba mitu päeva maa seest vett, nii et tänava kesklinna poole minev suund on umbes saja meetri ulatuses kogu aeg märg.

Toimetuse poole pöördus murelik inimene, kelle sõnul olevat Tallinna Vesi probleemist teadlik, kuid selle lahendamist takistavat kaevetööde loa puudumine.

AS Tallinna Vesi kommunikatsioonijuhi Mariliis Mia Topi sõnul on ettevõte lekkest teadlik ja nende töötajad on käinud kohapeal asja kontrollimas.

«Vilde teel, majade 101 ja 105 vahel olev leke ei ole suur ning me hoiame sellel silma peal. Tegemist on viiekorruselise majaga, millele on vaid üks juurdepääs. See juurdepääs on aga muuhulgas ainus tee, mis võimaldab kaubaautodele ligipääsu toidupoele. Lekke likvideerimiseks peame selle tee sulgema, ent raskeveoseid ei saa suunata üle kõnnitee. Selle tõttu saame lekke likvideerida vaid öösel,» selgitas Topp.

«Töid ei saanud puhkepäevadel alustada, sest nädalavahetusel ei saa panna asfalti, kuna meid sellega abistavad ettevõtted ei tööta sel ajal. Nagu selliste tööde puhul ikka, peame arvestama mitmete asjaoludega ja leidma parima võimaliku lahenduse. Kindlasti ei pea elanikud muretsema ja me likvideerime lekke esimesel võimalusel,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles