Õigus- ja usuteaduskond säilitasid identiteedi

Katre Tatrik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulevikus on Tartu ülikoolis neli valdkonda: humanitaarteaduste ja kunstide, sotsiaalteaduste, meditsiiniteaduste ning loodus- ja täppisteaduste valdkond, otsustas esmaspäeval ülikooli senati uus koosseis.
Tulevikus on Tartu ülikoolis neli valdkonda: humanitaarteaduste ja kunstide, sotsiaalteaduste, meditsiiniteaduste ning loodus- ja täppisteaduste valdkond, otsustas esmaspäeval ülikooli senati uus koosseis. Foto: Margus Ansu

Tartu ülikooli kehtiva põhikirja järgi moodustavad ülikooli akadeemilise struktuuri teaduskonnad. Üleeile võttis senat vastu uue põhikirja, mille järgi 1. jaanuarist 2016 on ülikoolis neli valdkonda.

Nendeks on humanitaarteaduste ja kunstide, sotsiaalteaduste, meditsiiniteaduste ning loodus- ja täppisteaduste valdkond.

Nelja suure valdkonna alla koonduvad instituudid ja kolledžid ning valdkonnavälised ülikooli asutused. Instituudi nimes võib senati otsusega kasutada sõna teaduskond. Instituutide, kolledžite ja ülikooli asutuste loomise, sealhulgas nimetamise, ümberkorraldamise ja lõpetamise, otsustab senat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles