Kalda teel põrkasid autod kokku

Kertu Kula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kahe auto kokkupõrge, milles Kalda teelt Kaunase puiesteele  vasakpööret teinud Opelile sõitis sisse Kalda teelt vastu tulnud Audi.
Kahe auto kokkupõrge, milles Kalda teelt Kaunase puiesteele vasakpööret teinud Opelile sõitis sisse Kalda teelt vastu tulnud Audi. Foto: Kristjan Teedema

Täna kella poole kolme ajal päeval põrkasid Tartus Kalda tee ja Kaunase puiestee ristmikul kokku sõiduautod Opel Omega ja Audi A6. Liiklusõnnetuses inimesed vigastada ei saanud.

Liiklusõnnetuses said kahjustada aga mõlemad sõidukid ning päästjatel tuli ka teele voolanud õlireostus likvideerida.

Pealtnägijate sõnul ületas Audi juht ristmiku punase tulega, mille tagajärjel sõitis sisse Opelile, kes sooritas samal ajal Kalda teelt Kaunase puiesteele vasakpööret.

Sündmuskohal käinud avariipolitseinike sõnul olid mõlema auto juhid kained. Küll aga selgitasid politseinikud välja, et Opel Omega roolis olnud mehel puudus vastava kategooria juhtimisõigus ning ta kõrvaldati juhtimiselt.

Kokkupõrke tõttu oli liiklus Annelinnas mõnda aega häiritud ning politseinikel tuli sündmuskohal liiklust reguleerida.

Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud selgitatakse välja alustatud väärteomenetluse raames.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles