«Kuldvillak» alustab taas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Produtsent ja saatejuht: «Kuldvillaku» saatejuhi Teet Margna sõnul on sellel hooajal võistlustulle eriti oodatud ka noored.
Produtsent ja saatejuht: «Kuldvillaku» saatejuhi Teet Margna sõnul on sellel hooajal võistlustulle eriti oodatud ka noored. Foto: Kanal 2

Mis ühendab teismelisi, dokumente, maitseaineid, jäähokit ja pimedaid? Vihjeks võin öelda, et küsimusele peab omakorda vastama küsimusega, muidu jäävad punktid saamata. «Mis on kuldvillak?» oleks esmapilgul võimatu küsimuse vastus, sest loetelu on pisike valik just nimelt selle uut hooaega alustava saatesarja tohutust teemade ringist.

«Kuldvillak» põhineb Ameerika Ühendriikidest tuntud kuulsa mälumängu «Jeopardy!» formaadil. Kui kolmest võistlustulle astunud osalejast üks on valinud mängulaualt sobiva teema, küsib saatejuht Teet Margna võistlejatelt küsimuse.

Siis loeb juba võrdselt nii mängijate kiire taip kui ka kiired pöidlad, sest vastamisõiguse saab see, kes esimesena nupule vajutab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles