Autost välja paiskunud naine hukkus

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raplamaal Märjamaa vallas sõitis eile õhtul purjus juht autoga teelt välja, juhi kõrval istunud naine hukkus sündmuskohal.
Raplamaal Märjamaa vallas sõitis eile õhtul purjus juht autoga teelt välja, juhi kõrval istunud naine hukkus sündmuskohal. Foto: Lääne prefektuur

Raplamaal Märjamaa vallas sõitis eile õhtul purjus juht autoga teelt välja, juhi kõrval istunud naine hukkus sündmuskohal.

Purjus 39-aastane Margus kaldus kell 23 Maidla-Ollimäe tee esimesel kilomeetril Chrysler Voyageriga sirgel kruusakattega teelõigul vasakule teelt välja ja rullus paremale küljele, teatas politsei- ja piirivalveamet.

Juhi kõrval istunud 38-aastane Agnes paiskus autost välja ja jäi sõiduki külje alla, naine hukkus sündmuskohal.

Kiirabi toimetas vigastada saanud autojuhi Pärnu haiglasse.

Nii juhil kui ka kaasreisijal oli turvavöö kinnitamata. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab välja kriminaalmenetlus.

Rapla politseijaoskonna välijuhi Margit Härma sõnul on selle sündmuses kaks äärmiselt olulist asjaolu.

«Esmalt tuletame meelde, et alkoholijoobes juhtimine on lubamatu. See, et tegemist on väikese vahemaa või madala liiklustihedusega kõrvalise teega, ei vähenda kuidagi selle tegevuse ohtlikkust. Lisaks sellele tuleb nii sõitjal kui ka kaasreisijal kinnitada turvavöö, sest see on vähim, mida iga liikleja enda kaitseks teha saab,» tuletas Härm meelde.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles