Katusetootja täidab Tehnika tänavat

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turu tänava ääres asuva Kaupmehe hulgilao naabrusse ostis Ropka tööstuspargist ligi 1,5-hektarise krundi Olly Production, mis rajab sinna Olly Terasprofiilide tootmis- ja laohoone.
Turu tänava ääres asuva Kaupmehe hulgilao naabrusse ostis Ropka tööstuspargist ligi 1,5-hektarise krundi Olly Production, mis rajab sinna Olly Terasprofiilide tootmis- ja laohoone. Foto: Kalev Saar

Olly Production ostis Ropka tööstusparki krundi. Ropka tööstuspargis Kaupmehe hulgilao juurest Turu tänavaga kõrvuti jooksev Tehnika tänav elavneb tasapisi: esimese hoone vastu kerkib teine ning tuleval aastal ilmselt kolmaski.

Viimati nimetatud ehitise rajamiseks võõrandas Tartu linnavalitsus Ropka tööstuspargis Kaupmehe hulgilao naabruses, Tehnika 12 asuva 14 624-ruutmeetrise kinnistu 276 000 euro eest osaühingule Olly Production, mis tahab sinna ehitada tootmis- ja laohoone.

«Oleme juba mõnda aega otsinud uute tootmis- ja laopindade ehitamiseks võimalusi, et kolida tootmine Jõgevamaalt Kassinurmest suuremasse linna,» selgitas Olly Produc-tioni juhatuse liige ja Jõgevamaal tegutseva Olly Terasprofiilide tegevjuht Priit Sula. «Tartu eestvedamisel valminud Ropka tööstuspark on meie ettevõttele nii asukohalt kui ka välja ehitatud infrastruktuuri poolest igati sobiv.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles