Uus direktor hakkab õpilasi otsima maakonnast

Elina Randoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tamme riigigümnaasiumi uus direktor Ain Tõnisson ei ole veel lepingule alla kirjutanud, kuid kui kõik sujub, võiks ta koolijuhina tööd alustada juba kuu-paari pärast.
Tamme riigigümnaasiumi uus direktor Ain Tõnisson ei ole veel lepingule alla kirjutanud, kuid kui kõik sujub, võiks ta koolijuhina tööd alustada juba kuu-paari pärast. Foto: Kalev Saar

Tamme gümnaasiumi direktoriks saab Ain Tõnisson. Tamme gümnaasiumil on algaval õppeaastal direktoreid koguni kaks. Praegu ametis olev Vallo Reimaa jääb plaanide järgi 2015. aastast juhtima põhikooli, gümnaasium läheb siis üle Ain Tõnissoni kätesse.

Äsja ametisse valitud Tõnisson hakkab juhtima 2015. aastal avatavat uut riigigümnaasiumi, töö uuel ametipostil algab aga juba sellel sügisel.

Tõnissonil sel aastal päris oma kooli pole. Tema ülesanne on suures osas ette valmistada põhikooli ja gümnaasiumi lahutamine, Tamme gümnaasium riigile üle anda ja ehitustöödel silma peal hoida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles