Zetod andis varjunime all üllatuskontserdi

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeval enne kella kahte päeval astus Rohelisel laval üles huvitav bänd nimega Artur ja Sõbrad. Esialgu kuulas viit lühikestes pükstes, valgete maikade ja roosade päikeseprillidega meest vaid mõni inimene. Kontserdi lõpuks oli mäenõlv aga rahvahulgast kirju.

Enamasti esitati Zetode repertuaarist pärit lugusid, ent veidi uuendatud kujul. Kui lavale lähemale astuda, sai kiirelt selgeks, et päikeseprillide taha varjunud mehed ongi Zetod oma täies koosseisus. Et nad pidid ametlikult tuuril olema ning alles eelmisel õhtul olid andnud Kirsimäe laval kontserdi, oli paljudele üllatuseks tuttavaid nägusid taas festivalilaval näha.

Bändi liikmed ei teinud oma valeidentiteedi läbinähtavusest välja, nad kasutasid omavahel valenimesid ning lugude vahel palusid naljatledes publikult vabandust, kui kõik ei peaks õigesti välja kukkuma. Kuulajad unustasid vahepeal isegi plaksutada, sest kõik lihtsalt naersid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles