Brasiilia koondise uus peatreener kritiseeris Neymari

Priscilla Õmblus
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brasiilia ründaja Neymar.
Brasiilia ründaja Neymar. Foto: SCANPIX

Brasiilia jalgpallikoondise uue peatreeneri Carlos Dunga sõnul pühendab Brasiilia staarmängija Neymar liiga palju aega enda turundamise poolele ja vähe aega jalgpallile.

Dunga sõnul peaks Neymari prioriteediks olema jalgpall, mitte juuste värvimine ja erinevate mütside kandmine. Tema jutu järgi peab Neymar oma koha meeskonnas välja teenima. «Me ei mängi Neymari heaks, vaid Neymar mängib meeskonna heaks,» ütles Dunga.

Dungat häiris see, et Neymar värvis oma juukseid tänavuse jalgpalli MMi ajal. «Ma ei oleks tal lubanud oma juukseid värvida MMi ajal, tehku seda enne või pärast turniiri,» nurises Dunga. «Ta oleks pidanud ainult jalgpalli MMile mõtlema,» lisas ta.

Brasiilia koondise peatreeneri jutu järgi peaks Neymari erinevate nokamütsidest rääkimise asemel arutama seda, mis väljakul toimub. «Neymar ilmub kas mütsiga või mütsita. Tegelikult peaksime aga rääkima sellest, mis väljakul toimub,» ütles Dunga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles