Idüllilise küla mustad saladused

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mõrvatud juustuga: Uurijad Kate Wilding (Tamzin Malleson), Ben Jones (Jason Hughes) ja John Barnaby (Neil Dudgeon) lahendamas mõrva Midsomeri piimakombinaadis.
Mõrvatud juustuga: Uurijad Kate Wilding (Tamzin Malleson), Ben Jones (Jason Hughes) ja John Barnaby (Neil Dudgeon) lahendamas mõrva Midsomeri piimakombinaadis. Foto: ERR

Imekaunis Midsomer on koht, kus taevas on alati täiskuu, keegi oma uksi ei lukusta ning sõnadele «Mida sina siin teed?» järgneb eranditult kellegi koletu mõrv.

Esimene kokkupuude «Midsomeri mõrvadega» võib jätta sarjast veidra mulje, aga varsti avastad end peagi uuesti teleri ees, mõistes, et see veidrus ongi see, mis müsteeriumidele taas kaasa elama paneb. «Midsomeri mõrvade» nautimiseks on parim viis lihtsalt unustada argimõtted ning mitte lasta ennast sarja ekstsentrilistel tegelastel ja nende veidratel motiividel liigselt häirida.

Tegevuspaik on kaunis, briti näitlejad head ning peen huumor võtab maha sarja teravad servad, mille on tekitanud kriminullile kohased krigisevad majad ja haudvaiksed pimedad metsad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles