Nõo kool sai värskem ja parem

Elina Randoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Direktor Rein Uusmaa ütles, et arvutiklassis otsustati ruumi ilmestamiseks tavalise madala lae asemel palgid välja jätta.
Direktor Rein Uusmaa ütles, et arvutiklassis otsustati ruumi ilmestamiseks tavalise madala lae asemel palgid välja jätta. Foto: Kristjan Teedema

Veel üks kool on remonditud. Nõo põhikooli maja saab nüüd uhkelt seista reaalgümnaasiumi kõrval, pärast remonti ei jää see välimuse poolest enam kuidagi uhkele naabrile alla.

Nõo põhikooli maja vajas remonti juba ammu, aasta tagasi rääkis kooli direktor Rein Uusmaa, et hoone on Tartumaa koolimajadest kõige kehvemas seisus. Mullu sügisel saidki alguse kauaoodatud tööd ja aprillist alates on maja kooli käes tagasi.

Kuigi ehitus on ammu lõppenud, pole lapsed veel maja näinud ja mööbelgi pole paika saanud. Uusmaa rääkis nüüd, et plaan ei näinudki ette varem sissekolimist, sest mööbli ringitõstmine on suur töö ja polnud mõtet seda enne kooliaasta lõppu tegema hakata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles