Facebook küsis naiselt tõestust tema perekonnanime kohta

Marina Lohk
, Tarbija24 reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Facebook. Pilt on illustreeriv.
Facebook. Pilt on illustreeriv. Foto: AFP /Scanpix

USAs Long Islandil elav Melinda Kiss abiellus 6. juunil Bob Fleckeriga ning otsustas mesinädalatelt koju naastes ka Facebookis oma perekonnanime uuendada. Ent see osutus keeruliseks. 

Melinda logis Facebooki sisse ja soovis panna oma nimeks Melinda Kiss Flecker, kuid tal ei õnnestunud seda teha, kirjutab Business Insider. 

Ekraanile ilmus teade, mis ütles: «Me nõuame kõigilt oma õige nime kasutamist Facebookis. Kui sa soovid lisada mõne muu nime, võid sa seda teha pärast nime muutmist. Loe lähemalt.»

Tundub, et «Kiss» ei kõlanud Facebooki jaoks nagu päris nimi, ent fakt on see, et Melinda oli sellise nimega Facebookis olnud juba 8 aastat. Nüüd soovis ta sellele lisada vaid oma mehe perekonnanime. 

Mõni hetk hiljem sai Melinda Facebookilt e-kirja, milles tal paluti esitada oma uus nimi ja fotoga isikut tõendav dokument. Melinda tegi, nagu paluti, kuid Facebook ei ole tema nime veel ära muutnud. 

Sarnase probleemiga puutus naine kokku ka 2012. aastal, ent toona oli tegemist Google +’ga. Siis ei õnnestunud tal esimese katsega Melinda Kiss’ina teenuse kasutajaks registreeruda ja tuli esitada vastavasisuline avaldus. 

«Terve minu pere on Facebookis ja meie nimi ei ole kunagi olnud probleemiks. See on lihtsalt naljakas,» kommenteeris naine juhtunut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles