Legia jõudis Meistrite liiga alagrupiturniirist ühe sammu kaugusele

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michal Kucharczyk saadab palli Glasgow Celticu väravasse.
Michal Kucharczyk saadab palli Glasgow Celticu väravasse. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondislase Henrik Ojamaa koduklubi Varssavi Legia alistas Meistrite liiga kolmanda eelringi korduskohtumises võõrsil 2:0 Glasgow Celticu ja jõudis koondtulemusega 6:1 play-off’i.

Legia poolel said eile hilisõhtul tabamuse kirja Michal Zyro (36. minut) ja Michal Kucharczyk (61. minut). Ojamaa võitjate koosseisu ei kuulunud.

Lisaks Legiale jätkavad Meistrite liiga play-off’i «meistrite ringis» veel FC Salzburg, Bukaresti Steaua, FC APOEL, Borissovi BATE, Ludogoretsi Razgrad, NK Maribor, Bratislava Slovan, FF Malmö ning BK Aalborg.

«Liiga ringis» jätkavad Londoni Arsenal, FC Porto, Peterburi Zenit, Leverkuseni Bayer, SSC Napoli, Athletic Club, Lille, FC Kopenhagen, Standard de Liege, Besiktas.

Legia saab oma vastase teada reedel toimuval loosimisel. Play-off’i võitjad tagavad endale pääsu Meistrite liiga põhiturniirile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles