Selännele pakutakse Helsingi Jokeritiga liitumise eest ulmelist palka

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teemu Selänne.
Teemu Selänne. Foto: SCANPIX

Soome jäähokilegend Teemu Selänne tõmbas lõppenud NHLi hooajaga joone alla ka oma profikarjäärile, kuid nüüd soovib KHLiga liituv Helsingi Jokerit 44-aastase mehe siiski enda ridadesse mellitada.

Juba varasemalt on teada antud, et Selännenile on pakkumine tehtud ja klubi peamänedžer Jari Kurri on teada andnud, et nüüd seisab kõik vaid legendaarse kaasmaalase otsuse taga ja nende uksed on talle alati avatud. Ilta-Sanomat kirjutab täna, et venelaste omanduses olev Jokerit on valmis Selännenile maksma ka meeletut palka.

Väidetavalt teeniks Selänne ühe hooaja eest 7,5 miljonit eurot ning see oleks KHLis suuruselt teine palk. Rohkem teenib vaid Ilja Kovaltšuk, kes pistab Peterburi SKA eest mängides hooaja pealt taskusse 7,7 miljonit eurot.

Samas on Jokeritil mehel veel ka teine pakkumine. Kui Selänne osaleks vaid Helsingi klubi kodumängudel, siis teeniks ta selle eest 3,75 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles