Klassiruumitäis kettaheitjaid ja tõkkejooksjaid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Värske medalisoosik: Rasmus Mägil, kes jooksis möödunud pühapäeval kergejõustiku Eesti meistrivõistlustel 400 m tõkkejooksus käesoleva hooaja Euroopa tippaja, lasuvad nüüd suured ootused.
Värske medalisoosik: Rasmus Mägil, kes jooksis möödunud pühapäeval kergejõustiku Eesti meistrivõistlustel 400 m tõkkejooksus käesoleva hooaja Euroopa tippaja, lasuvad nüüd suured ootused. Foto: Jaanus Lensment

Jookse! Karga! Viska! Heida! Kui ise seda kõike tapva palavaga ei viitsi, siis Eesti kergejõustikukoondis viitsib. Ja lausa nädal aega – 12.–17. augustini Šveitsi linnas Zürichis kergejõustiku Euroopa meistrivõistlustel.

Mugav tugitoolisportlane saab omadele kaasa elada ETV ja ETV2 vahendusel. Kes meie koondisesse usu kaotanud, võiks  selle nüüd tagasi saada, sest esimene rekord on käes juba enne meistrivõistluste algust – nimelt osaleb Eesti tänavusel kergejõustiku EMil enneolematult suure koondisega.

«30-liikmeline võistkond on esimene rekord, mille Eesti koondis on püstitanud juba enne Euroopa meistrivõistluste algust, ning loodame staadionilt lisa,» ütles Eesti Kergejõustikuliidu president Erich Teigamägi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles