Vene kosmeetikafirma ostis Tõlluste mõisa

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Natura Siberica omanik Andrei Trubnikov paistab silma erakordse loodusearmastusega, mille kinnituseks on alati tema kaelas rippuv konnakuju. Kolleegide kinnitusel sai ta konna kingituseks ühelt töökaaslaselt ning nüüd on see kujunenud kosmeetikaärimehe amuletiks.
Natura Siberica omanik Andrei Trubnikov paistab silma erakordse loodusearmastusega, mille kinnituseks on alati tema kaelas rippuv konnakuju. Kolleegide kinnitusel sai ta konna kingituseks ühelt töökaaslaselt ning nüüd on see kujunenud kosmeetikaärimehe amuletiks. Foto: NATURA SIBERICA

Saaremaal Pihtla vallas asuva Tõlluste mõisa uueks omanikuks sai augusti algul Venemaa naturaalkosmeetikabrändi Natura Siberica Eesti tütarfirma Eurobio Lab OÜ, kirjutab Meie Maa.

Tehingut mõisa endise omaniku Toomas Leisi ja Eurobio Labi vahel vahendas rahvusvaheline kinnisvaramaaklerfirma Baltic Sotheby’s International Realty, teatas ostja Meie Maale. Kumbki pooltest tehingu hinda ei nimetanud, ent kevadel pani senine omanik Toomas Leis mõisa müüki 575 000 euroga. Mõisahoone üleandmine uuele omanikule peaks toimuma veel selle kuu sees.

Kosmeetikafirma on viimasel ajal Saaremaal aktiivselt otsinud taimekasvatuseks sobivat kohta ökoloogilise kosmeetika tootearenduseks. Seoses sellega on firma esindajad käinud kevade ja suve jooksul korduvalt Saaremaal, mida nad peavad ökoloogiliselt puhtaks pinnaseks.

Loe pikemalt Meie Maast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles