Võru kaalub öise alkoholimüügi keelamist kogu linnas

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alkohol.
Alkohol. Foto: Peeter Langovits

Võru linn otsib võimalusi piirata kogu linnas alkoholimüüki hilisööl ja varahommikul – seejuures kehtiks keeld kõikidele asutustele, mitte ainult poodidele.

Võru linnavalitsus teatas BNSile, et öine müraprobleem Võrus koondub elamurajoonides olevate baaride ja pubide ümbrusesse ning taandub majandustegevuse seadustiku üldosa seaduse jõustumisele alates 1. juulist. Sellest seadusemuudatusest lähtuvalt saavad ettevõtted alates 1. juulist ise registreerida enda kaubandustegevust ja lahtiolekuaegu internetikeskkonnas ning linnavalitsusele sellekohast taotlust esitama enam ei pea.

Öörahuprobleem oma laiemas ulatuses on süvenenud alates ajast, mil hakkas kehtima öise alkoholimüügi piirang poodides ja tanklates.

Linnavalitsus otsib enda sõnul pingsalt lahendusvarianti öise müraprobleemi lahendamisele elamurajoonides ning vaatab alkoholiseadusest tulenevate võimaluste poole. Väljaspool elamurajoone öörahu rikkumise probleeme Võrus linnavalitsuse teatel reeglina ei esine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles