Kontsentreeritud Kunksmoor vajaks vett

, Teatriteaduse ja sotsioloogia tudeng
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kunksmoori (Ingrid Isotamm) ja kapten Trummi (Andres Dvinjaninov) viib kokku pisike saar.
Kunksmoori (Ingrid Isotamm) ja kapten Trummi (Andres Dvinjaninov) viib kokku pisike saar. Foto: Margus Ansu

Koguperelugu käib Raadi järve kaldal, taustaks veepinnal ja tammelehtede vahel sillerdav õhtupäike. Raadi järve kaldal on ühes kohas üks väike saar, mis võib juhuslikule möödujale näida kõigest rohtunud künkana. Tegelikult elab sellel pisikesel saarel Kunksmoor, kelle toimetamised toob publiku ette Emajõe Suveteater.

Aino Perviku tuntud lool põhinev lavastus Kunksmoorist (Ingrid Isotamm) ja kapten Trummist (Andres Dvinjaninov) sobib vaadata kogu perel, olemata liiga «titekas» täiskasvanutele või liialt keeruline lastele.

Ometi näis, et päris pisikesed ei suutnud mõningaid abstraktsemaid stseene (nt naftakatastroof) jälgida ning nende tähelepanu kippus hajuma. Kooliealistel vaatajatel on ilmselt lihtsam toimuvat haarata. Muidu väga autoritruu teksti sisse on pikitud täiskasvanutele mõistetavaid fraase ja nalju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles