Noored kipuvad kondiitriks ja kokaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võistlustort noorelt kondiitrilt Janne Ellenilt Tallinna Teeninduskoolis toimunud traditsiooniliselt sõbrapäeva tortide valmistamise võistluselt.
Võistlustort noorelt kondiitrilt Janne Ellenilt Tallinna Teeninduskoolis toimunud traditsiooniliselt sõbrapäeva tortide valmistamise võistluselt. Foto: PEETER LANGOVITS/PM/SCANPIX

Tallinna Teeninduskooli populaarseimad erialade edetabelit juhivad juba aastaid pagar-kondiiri ja kokaamet - konkurss on 2,3 inimest kohale.

Pagari-kondiitri erialal vene rühmades on konkurss 2,33 inimest kohale, koka eriala põhikoolijärgsesse õppesse eestikeelsetesse rühmadesse 2,3 inimest kohale, venekeelsetesse rühmadesse 2 inimest kohale. Palju põhihariduse baasil kandideerijaid soovis õppida ka majutus- ja toitlusteeninduse eriala.

Jätkuvalt saab avaldusi esitada pagari-kondiitri ja müüja erialale, kuhu võetakse vastu põhihariduse omandanuid. Keskhariduse baasil on veel võimalik avaldusi tuua koka, kondiitri, hotelliteeninduse ja müügiesindaja erialale. Töökohapõhises õppes võetakse jätkuvalt dokumente vastu müügikorralduse ja toiduainete tehnoloogia erialale. Mittestatsionaarse õppena pakutakse keskhariduse baasil võimalust aastaga omandada vanemkelneri eriala.

Praeguse, 8.08.2014 seisuga on Tallinna Teeninduskooli sisseastumiseks esitatud 680 avaldust. Dokumentide vastuvõtt kestab kuni 21. augustini. Tallinna Teeninduskool ehk lühema nimega Teko on suurim kutseõpet pakkuv majutuse-teeninduse-kaubanduse valdkonna kool Põhja-Eestis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles