Majaustele kinnitatud teated tekitavad umbusku

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teisipäeval koju naastes avastas korteriühistu esimees Indrek Nuut elamu välisustelt kummalise teate. Praeguseks on ta need sildid maha võtnud.
Teisipäeval koju naastes avastas korteriühistu esimees Indrek Nuut elamu välisustelt kummalise teate. Praeguseks on ta need sildid maha võtnud. Foto: Joel Urbel / Sakala

Teisipäeva pärastlõunal kodu poole minnes märkas Lääne tänav 6 korteriühistu esimees Indrek Nuut siin-seal kortermajade välisustel valgeid sedeleid. Oma üllatuseks avastas ta samasuguse lehe ka oma kodumaja igalt välisukselt.

Sellel seisis, et majas on plaanis niiskuvate ja hallitavate seinte remont. «Akna, rodude, vuugid, katus,» oli lisatud vigases eesti keeles selgitus.

Pakkumine äratas umbusku, sest kuulutuses polnud peale telefoninumbri andmeid, kes teenust pakub. «Esimene mõte on kohe, et mingid mehed tulevad päeval korterit vaatama ja õhtuks on korter tühi,» selgitas Nuut kahtluste tagamaid. On ju varemgi ajakirjanduses juttu olnud skeemidest, kuidas inimestelt raha välja petta üritatakse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles