Tööotsijatel tuleb olla paindlik

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Kaubandus-Tööstuskoja peadirektor Mait Palts.
Eesti Kaubandus-Tööstuskoja peadirektor Mait Palts. Foto: Toomas Tatar

Eesti Kaubandus-Tööstuskoja peadirektor Mait Palts ütles Haapsalus üle jäävate oskustööliste edasisi võimalusi kommenteerides, et kindlasti leiavad üsna paljud koondatavatest endale töö. «Selleks peavad loomulikult vajalikud oskused olema või on nad valmis neid ka juurde õppima või oma profiili muutma,» täpsustas ta.

Küsitav on aga see, kas tööd on võimalik leida elukoha läheduses. «See on paraku Eestis üks suur probleem,» tunnistas Palts. Ta lisas, et kui kodukoha juures ei pruugi tööd leida, siis tuleb valmis olla kompromissiks. «Kas inimene on valmis nädala sees sõitma ning mujal tööl käima või ajutise elukoha leidma. Muidugi sõltub kõik ka töötasust,» ütles Palts.

Loomulikult ei ole Haapsalu asukoha mõttes kõige soodsam, tunnistas Palts. «Praegu on ka juhuseid, kus inimesed käivad Haapsalust pealinna või selle külje alla tööle.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles