Ojamaa liitub taas Motherwelliga

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henrik Ojamaa Motherwelli särgis.
Henrik Ojamaa Motherwelli särgis. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise ründaja Henrik Ojamaa karjäär jätkub Šotimaa kõrgliigas Motherwelli ridades. Ojamaa liitub endise koduklubiga (Ojamaa mängis Motherwellis ka aastatel 2012-2013) laenulepingu alusel, mis kestab jaanauri lõpuni.

Ojamaa siirdus eelmisel suvel Motherwellist Poola kõrgliigameeskonda Varssavi Legiasse ja kevadel krooniti ta ka Poola meistriks. Läinud hooajal Legias palju mänguaega teeninud Ojamaa langes hooaja lõpus pingile ning suvel sai koondise eest mängides ka vigastada.

Poola kõrgliigas on mängitud sellel hooajal neli vooru ning Ojamaa on kaasa teinud ühes mängus. Kui Ojamaa laenuleping Motherwelliga jaanuaris lõppeb, siis seob teda Legiaga veel 1,5 aasta pikkune kontraht.

Motherwell on sel hooajal Šotimaa kõrgliigas pidanud kaks kohtumist ning on teeninud selle ajaga kolm punkti.

Ojamaa liitus esmakordselt Motherwelliga 2012. aasta jaanuaris ning veetis Šotimaal poolteist hooaega. Enne seda on ta kuulunud RoPsi (Soome), Fortuna Sittardi (Holland), Alemannia Aacheni (Saksamaa), Stafford Rangersi (Inglismaa) ning Derby County (Inglismaa) ridadesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles