Kaitseliiduga ühineb järjest rohkem inimesi

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaitseliitlased näidislahingus..
Kaitseliitlased näidislahingus.. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Tänavu kuue kuu jooksul on vabatahtliku riigikaitseorganisatsiooni Kaitseliidu liikmeskond kasvanud 474 liikme võrra ehk liitu kuulub juba 12 389 inimest.

Liikmeskond kasvas kõigis Kaitseliidu malevates, absoluutarvudes oli juurdekasv suurim Kaitseliidu suurimas ehk Tallinna malevas, mille liikmeskond suurenes 79 liikme võrra ning nüüd kuulub sinna juba 1981 liiget, ütles Kaitseliidu pressiesindaja Tanel Rütman ERR Uudistele.

Suurima kasvu tegi esimesel poolaastal aga Kaitseliidu Saaremaa malev, mille liikmeskond suurenes tervelt 14 protsenti ehk 55 liikme võrra.

Rütmani sõnul näitab liitujate suur hulk kõrget kaitsetahet ning Kaitseliidu usaldusväärsust, mida kinnitavad ka vastavad uuringud.

«Et liitujad on valdavalt noored, kelle vaba aja sisustamise nimel käib meelelahutusturul kibe konkurents, näitab see ka kasvava põlvkonna väärtushinnanguid, Eesti riigi jätkusuutlikkuse seisukohalt on see väga positiivne märk,» tõdes Rütman.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles