Pensionär võitis üle 200 000 euro

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bingo Loto pallimasin.
Bingo Loto pallimasin. Foto: Teet Malsroos / SL Õhtuleht

6. juunil Eurojackpoti loosimisel 5+1 võidutasandi võidu ehk üle 200 000 euro saanud mängija rääkis võitu vormistades, et poesabas soovitasid inimesed seda piletit mitte osta.

Võitjaks osutus pensionärist naine Viljandimaalt, kes ostis võidupileti Viljandi Männimäe Selverist. Naine viivitas võidu vormistamisega, sest ta lihtsalt ei olnud oma võidust teadlik.

Võitja selgitas, et on pidev lotomängija ja ostis loosimiseks kümme piletit. Ise valitud numbritega piletit tuli naine kontrollima alles siis, kui kõik loosikorrad mööda said.

Võitja rääkis Eesti Lotos võitu vormistades toreda seiga, kuidas kesksuvel, kui ta veel ühte Eurojackpoti piletit ostma läks, kommenteeris ta seljataga seisnud inimene, et Eurojackpotti ei ole küll mõtet osta, seal ju alles äsja tuli üks suur võit Eestisse. Ennast ei osanud naine suurvõiduga seostada ka veel eile, kui läks kaupluse lototerminali oma võitu kontrollima.

Ta arvas, et võitis 187 eurot ja oli pisut pahane, et lotomüüja ei soostunud võidusummat välja maksma, vaid palus naisel pöörduda Eesti Lotosse, sest tegu on suurvõiduga. Suur oli naise üllatus, kui ta telefonitsi Eesti Lotosse pöördudes kuulis, et on võitnud hoopis 211 681, 20 eurot.

Naine on varemgi suuremaid lotovõite saanud, suurim neist on olnud 12 000 krooni. Nüüdse suurvõidu eest plaanib naine soetada uue auto, «sest vana on väga logu» ning süntesaatori, et lastelastega perebändi teha. Ülejäänud raha plaanib eakas naine anda lastele ja lastelastele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles