EM-hõbe Rasmus Mägi saabub Tallinnasse täna hilisõhtul

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rasmus Mägi võitis eile Zürichis toimuval kergejõustiku EMil 400 m tõkkejooksus 49,06ga hõbemedali. Hilisõhtul peeti Zürichis juba ka medalipidu. Kuldmedali teenis kodupubliku rõõmuks Kariem Hussein.
Rasmus Mägi võitis eile Zürichis toimuval kergejõustiku EMil 400 m tõkkejooksus 49,06ga hõbemedali. Hilisõhtul peeti Zürichis juba ka medalipidu. Kuldmedali teenis kodupubliku rõõmuks Kariem Hussein. Foto: Mihkel Maripuu

Euroopa meistrivõistluste hõbemedaliomanik Rasmus Mägi saabub Tallinnasse täna hilisõhtul. Zürichis toimuvatel Euroopa meistrivõistlustel 400m tõkkejooksus hõbemedali võitnud ning poolfinaalis uue Eesti rekordi 48,54 püstitanud Rasmus Mägi jõuab Tallinna lennujaama laupäeval, 16. augustil kell 23.55.

Sama lennuga tulevad ka Rasmus Mägi treenerid Taivo Mägi ja Anne Mägi. Tegu on sportlase esimese medaliga täiskasvanute tiitlivõistlustelt. «Olete oodatud lennujaama Rasmus Mägi ja tema treenereid õnnitlema ja tervitama,» teatab Eesti Kergejõustikuliit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles