Tallinna mahajäetud koolimajad põlesid varahommikul taas

Tiina Kaukvere
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
See ei ole esimene kord, mil vanas koolimajas tulekahju on olnud.
See ei ole esimene kord, mil vanas koolimajas tulekahju on olnud. Foto: Veiko Toomeoja

Tallinnas on päästjate peavaluks kaks koolimaja, mis järgemööda ja korraga põlevad – üks asub Mustamäel ja teine Õismäel. Täna varahommikull tuli mõlemas tulekahju kustutada.

Eilne tulekahju Akadeemia tee 30 asuvas mahajäetud koolimajas ehmatas piirkonna elanikke korralikult, sest kool põles lahtise leegiga. Päästjate saabudes põles kolmandal korrusel kabinet ja hoone teises tiivas aula ja katus kokku 900 m² ulatuses. Põleng likvideeriti kell 17.51.

Täna öösel tuli päästjatel taas tuttava maja juurde sõita - kell 3.14 põles koolimajas praht. Põleng likvideeriti kell 04.21.

 Eile kell 17.57 teatati häirekeskusele ka tulekahjust Tallinnas Õismäe tee 130 mahajäetud koolimajas, kus kolmanda korruse klassiruumis põles mööbel. Põleng likvideeriti kell 18.29.

Ei läinud kuigi kaua kui päästjad olid taas sunnitud tuttava hoone juurde kihutama – kell 5.47 kutsuti päästjad kustutama  kooli aula nurka tehtud lõket. Põleng likvideeriti kell 6.21.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles