Võidu sild avatakse septembris osaliselt

Kertu Kula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
1. septembrist hakkab Võidu sillal liiklus käima betoonist sillaplaadil, samal ajal ehitustööd jätkuvad.
1. septembrist hakkab Võidu sillal liiklus käima betoonist sillaplaadil, samal ajal ehitustööd jätkuvad. Foto: Kalev Saar

alakäijaid ohutuse huvides veel sillale ei lasta. Remont Võidu sillal on augustis täies hoos ning praegu töötatakse selle nimel, et kahe nädala pärast avada üks sõidurada, kergliiklejatele jääb sild esialgu veel suletuks.

Tartu linnamajanduse osakonna teede- ja liikluskorraldus-teenistuse juhataja Urmas Metsa sõnul ollakse Võidu silla remondiga graafikus, kuid ta tunnistas, et olukord on siiski pingeline. Ta kinnitas, et 1. septembrist saab ühel sillapoolel mõlemas sõidusuunas liigelda.

Kuigi sõidukid lubatakse sillale, siis kergliiklejad tõenäoliselt veel liiklema ei pääse, sest kõnniteepiirded on eemaldatud. «Niikaua kui on oht inimese turvalisusele, jalakäijaid sillale ei lasta,» kinnitas Mets. Ta lisas, et töövõtjal on lepinguperioodi lõpuni õigus kergliiklejaid mitte sillale lubada, kuid tõdes, et see pole siiski eesmärk omaette.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles