Tõnu Kivis: Pärnakad muretsevad linna turvalisuse pärast

, Pärnu politseijaoskonna juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnu Kivis.
Tõnu Kivis. Foto: PP

Poolteist kuud tagasi jõustunud korrakaitseseadus on esile kutsunud eri reaktsioone. On neid, kes teevad järeldusi katkete tõlgenduse najal, aga on ka neid, kes seaduse mõttesse sügavamalt süüvinud. Üks kandev mõte on see, et avaliku korra eest ei vastuta politsei, vaid vastutab iga inimene.

On hea meel, et leidub neid, kes tajuvad, et saavad üldise turvatunde tugevdamiseks midagi omalt poolt ära teha, mõistavad, et politseiga koostöö on oluline, see ei ole pealekaebamine.

Pärnu linnas toimus läinud nädalavahetusel meeleolukaid suveüritusi. Lõpusirgel suvemelust olid paljud osa saamas ja üldine õhkkond oli sõbralik, nii lõbustusasutustesse kui linnatänavaile olid kogunenud inimesed, kes oskasid heast meelelahutusest osa saada ja rõõmu tunda. Rõõm on tõdeda, et inimesed on tähelepanelikud ja väljendavad julgelt rahulolematust selle suhtes, mis ei sobi kokku heade tavadega või tundub ebaseaduslik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles