TÜ/Rock sõlmis Indrek Visnapuuga kolmeaastase lepingu

Vahur Kalmre
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Visnapuu
Indrek Visnapuu Foto: Margus Ansu

Korvpallimeeskonna Tartu Ülikool / Rock omanikklubi Tartu Ülikooli Akadeemiline Spordiklubi allkirjastas eile Indrek Visnapuuga lepingu, mille tulemusel jätkab Visnapuu Tartu Ülikool / Rocki peatreeneri kohal vähemalt järgmised kolm aastat.

Akadeemilise Spordiklubi korvpallidivisjoni direktor Andres Ottender ütles, et kolmeaastase lepingu eesmärk on tagada piisav stabiilsus, mis on eelduseks meeskonna järk-järguliseks arenguks jõudmaks järgmisele tasemele. “Ma arvan, et Rocki korvpallisüsteemile on see oluline verstapost stabiilse arengu tagamisel, “ ütles Ottender.

Visnapuu lisas, et jätkuvalt on eesmärk mängida kiiret ja agressiivset korvpalli. „Hea meel on selle üle, et spordiklubi mõtleb perspektiiviga. Nüüd on minule kui treenerile loodud eeldused teha pikaajalisemaid otsuseid. Sisuline töö hakkab pihta augusti algusel, kui peaks olema selgunud meeskonna koosseis. “

Indrek Visnapuu leping hakkab kehtima 1. augustist 2010.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles