Tänak: sõidame üsna maksimumi peal

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: Andre Lavadinho

Drive DMACK meeskonnas sõitvad Ott Tänak ja Raigo Mõlder (Ford Fiesta R5) alustasid Saksamaa autoralli MM-etapi teist päeva WRC 2 klassi viiendalt kohalt, päeva lõppedes olid nad WRC 2 klassi teisel kohal, kaotades liider Julien Maurinile (Ford Fiesta R5) Prantsusmaalt 1.11,7.

«Tänane (eilne) päev oli taas korralik. Suuremaid probleeme polnud ja päeva teises pooles saime ühel katsel korraliku vihmasaju, kuid suutsime seal vigu vältida. Tehnika toimib korralikult ja rütm on hea. Meil hetkel midagi juurde panna pole, sõidame üsna maksimumi peal ja puhta sõiduga oleme katsetel TOP 3 aegade lähedal. Kuid juhtuda võib kõigil ja seda tõestas tänane viimane katse,» rääkis Tänak peale Saksamaa ralli teist võistluspäeva.

Saksamaa MM-ralli teine päev koosnes kokku kaheksast kiiruskatsest, millest osa sõideti Baumholderi militaaralal, kui kavas oli kuulus Panzerplatte katse. Tänavu kahes osas, lühem 3 kilomeetrine ja pikem 42,51 kilomeetrine. Üks eilsetest katsetest jäi ka ära, kui MM-sarja liider Sebastien Ogier teelt välja sõitis. Viga sai tee ääres olnud piire ja turvalisuskaalutlustel jäeti katse ära.

Pühapäeval sõidetakse Saksamaa MM-rallil kokku neli kiiruskatset, esimesele neist stardib esimene auto kell 8.28 Eesti aja järgi.

Pühapäevased katsed

08.28 SS15: Dhrontal 1 (18,03 km)

09.04 SS16: Grafschaft 1 (19,27 km)

11.55 SS17: Dhrontal 2 (18,03 km)

13.08 SS18: Grafschaft 2 (19,27 km) *Power Stage*

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles