Väike maja näeb välja kui loss

Elina Randoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suures saalis jäi alles seinu kattev käsitsi maalitud tapeet, seda värskendati pisut. Teatrijuht Toomas Peterson rääkis, et toolid said uue, seekord tumesinise katte ning oktoobris vahetatakse ka praegune punakas eesriie sinise vastu.
Suures saalis jäi alles seinu kattev käsitsi maalitud tapeet, seda värskendati pisut. Teatrijuht Toomas Peterson rääkis, et toolid said uue, seekord tumesinise katte ning oktoobris vahetatakse ka praegune punakas eesriie sinise vastu. Foto: Margus Ansu

Kolm aastat igasuvist tööd on nüüd loodetavasti lõppenud, möödunud reedel andis Riito Ehitus Vanemuise väikse maja teatrile üle ning täna on värskelt remonditud ja värvilõhnalise hoone pidulik avamine.

«Vanasti oli nii, et kui vaatad väljast, on nagu loss, tuled sisse ja on hoopis midagi muud,» rääkis teatrijuht Toomas Peterson. »Nüüd tuled sisse ja on ka loss.»

Viimase etapina tehti korda ja ehitati ümber just publikualad, n-ö köögipool ja fassaad said korda tehtud juba eelmistel aastatel. Üsna kogemata sattus remondi valmimine maja sajanda sünnipäeva aastale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles