Manchester City oli koduplatsil Liverpoolist kindlalt üle

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stevan Jovetic lõi Liverpoolile kaks väravat.
Stevan Jovetic lõi Liverpoolile kaks väravat. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas alistas tiitlikaitsja Manchester City koduväljakul 3:1 eelmise hooaja hõbedameeskonna Liverpooli.

Kodumeeskond asus juhtima avapoolaja lõpus, kui 41. minutil kasutas Liverpooli kaitsjate eksimuse ära Stevan Jovetic. Montenegrolasest ründaja oli taas sündmuste keskmes 55. minutil, kui lõpetas enda algatatud efektse rünnaku teise väravaga. 69. minutil kasvatas City eduseisu veelgi Sergio Agüero, kes oli mängu sekkunud vaid paarkümmend sekundit varem.

Liverpool sai 83. minutil kirja auvärava, kui Rickie Lambertiga heidelnud Pablo Zabaleta palli oma võrku saatis. Viimased minutid pidi Liverpool aga platsil veetma kümnekesi, kuna äärekaitsja Glen Johnson sai vigastada, kõik vahetused olid külalistel selleks hetkeks aga juba tehtud.

Manchester City on võtnud kahest voorust kaks võitu ning on väravate vahe alusel liigatabelis kolmandal kohal. Kaks võitu kahest mängust on veel kirjas ka Tottenhamil, Chelseal ja Swanseal. Liverpool on kolme punktiga üheksandal tabelireal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles