Video: keskkaitsja penaltitõrjed viisid üllatusmeeskonna Meistrite liigasse

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ludogoretsi mängijad rõõmustamas.
Ludogoretsi mängijad rõõmustamas. Foto: SCANPIX

Jalgpalli Meistrite liigas said eile õhtul selgeks kõik põhiturniirile jõudnud meeskonnad, viimasena tagas endale pääsme Bulgaaria meeskond Ludogorets, kes alistas penaltiseerias Rumeenia meistri Bukaresti Steaua. Seejuures tegi bulgaarlaste väravas otsustavad penaltitõrjed rumeenlasest keskkaitsja Cosmin Moti.

Seeria avakohtumine oli Steaua koduväljakul lõppenud nende 1:0 võiduga ja korduskohtumises oli sama seisuga parem Ludogorets. Kuna kohtumise lisaaja eelviimasel minutil sai teise kollase kaardi bulgaarlaste väravavaht Vladislav Stojanov ning võõrustajatel olid kõik vahetused tehtud, siis pidigi väravasse asuma Moti.

Esmalt realiseeris Moti ise penalti ning seejärel suutis keskkaitsja tõrjuda kaks vastaste pealelööki ning nii tüüris Steaua vihavaenlase Bukaresti Dinamo endine keskkaitsja Meistrite liiga põhiturniirile hoopis Ludogoretsi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles