Auto keeras otsa mopeediga sõitnud 14-aastastele noortele

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mopeed.
Mopeed. Foto: Toomas Huik

Järvamaal pööras sõiduauto parempööret sooritades otsa mopeedile, millega sõitsid 14-aastased noored, kes mõlemad said avariis viga.
 

Liiklusõnnetus juhtus eile kella 16 ajal Järvamaal Väätsa vallas Paide – Roovere – Kuimetsa tee 1. kilomeetril. Mopeed, mida juhtis vastava kategooria juhtimisõigust omav 14-aastane tüdruk, põrkas kokku temast möödasõitu ja seejärel Röa mõisa teele parempööret sooritanud sõiduautoga Volvo, mida juhtis 26-aastane Jekaterina.

Mopeedi juht ja tema 14-aastane kaassõitja toimetati Järvamaa haiglasse. Liiklusõnnetuses osalejad kasutasid turvavarustust nõuetekohaselt.

Eile juhtus veel teinegi mopeediõnnetus. Kella 20.20 ajal toimus liiklusõnnetus Harjumaal Raasiku vallas Aruvalla-Jägala maantee 18. kilomeetri läheduses asuval metsavahelisel pinnasteel. Mopeedi juhtinud alkoholi tarvitamise tunnustega 27-aastane Konstantin kaotas mopeedi üle kontrolli ning paiskus külili.

Mopeedi juht kandis küll kaitsekiivrit, kuid sai viga ja toimetati Ida-Tallinna keskhaiglasse. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles