Ütle korraldajatele, mida sa arvad arvamusfestivalist

Merili Nikkolo
, Järva Teataja peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arvamusfestival on vihmakindel üritus. Kui paljud ettevõtmised võivad vihmaga publikust ilma jääda, siis Vallimäelt ei suutnud ilmataat inimesi eemale peletada.
Arvamusfestival on vihmakindel üritus. Kui paljud ettevõtmised võivad vihmaga publikust ilma jääda, siis Vallimäelt ei suutnud ilmataat inimesi eemale peletada. Foto: Andrus Kopliste/JÄRVA TEATAJA/SCANPIX

15.-16. augustil Paides toimunud arvamusfestivali korraldajad ootavad järvalaste tagasisidet ürituse kohta.

Selle nädala lõpuni saab oma arvamust jagada SIIT.

«Tagasisides küsime, millised mõtted osalejad festivalilt kaasa võtsid, mis neile silma-kõrva jäi ja kuidas jäädi rahule nii arutelude sisuga kui ka muu meluga,» sõnas festivali sisutiimi juht Maiu Uus. «Uurime ka, millised aruteluteemad meeldisid rohkem ja mida võiksime järgmisel aastal teisiti teha. See kõik on oluline selleks, et saaksime järgmisel aastal kõigi jaoks veelgi parema festivali teha.» Uus lisas, et kuna festival toimub Paides, on eriti oluline saada tagasisidet Järvamaa inimestelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles