Vilde kohvik vahetab uued nõud välja

Aime Jõgi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vilde kohviku ja lokaali müügijuht Katrin Roose (vasakul) ja Tartu uuskasutuskeskuse juhataja Marlen Annabel Kubri on lauale sättinud hulga vanu nõusid, mida klientide teenindamisel enamasti ei kasutata. Kümne päeva pärast võib tervisekohvikus pilt laudadel siiski just niisuguseks muutuda.
Vilde kohviku ja lokaali müügijuht Katrin Roose (vasakul) ja Tartu uuskasutuskeskuse juhataja Marlen Annabel Kubri on lauale sättinud hulga vanu nõusid, mida klientide teenindamisel enamasti ei kasutata. Kümne päeva pärast võib tervisekohvikus pilt laudadel siiski just niisuguseks muutuda. Foto: Margus Ansu

Mõni aeg tagasi kuulus igas kodus hea tooni juurde see, kui perenaine võis vajaduse korral nõudekapist välja võtta terve serviisi. Ainult see näis klassika. Nüüd on kohal uus aeg.

Mida mitmekülgsemaid ja värvilisemaid esemeid sul köögiriiuleilt leida on, seda popim ja õnnelikum sa oled. Kui inimene on õnnelik, siis on ta enamasti terve ning terveolemine ei ole tühiasi.

Niisugust sõnumit kannab täna Eduard Vilde tervisekohvikus algav nõudevahetusaeg, mis kestab kümme järgmist päeva ning mis tähendab seda, et igaüks võib oma kappi seisma jäänud tassid ja taldrikud kohvikusse ära anda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles