Airbnb on alternatiiv hotellile

Indrek Lepik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chicagost pärit Megan Walsh leidis möödunud suveks peatumispaiga Los Angeleses just Airbnb vahendusel. Kokku on keskkonnas pakkumisel üle 550 000 toa, korteri või maja.
Chicagost pärit Megan Walsh leidis möödunud suveks peatumispaiga Los Angeleses just Airbnb vahendusel. Kokku on keskkonnas pakkumisel üle 550 000 toa, korteri või maja. Foto: AP/Scanpix

Airbnb vahendusel võib leida välismaal viibimise ajaks mõnusa ööbimiskoha kellegi korteris või majas ning seda üldjuhul soodsamalt kui hotellis.

Maailmas  reisides naaseb enamik turiste ööseks hotelli, millesarnane ka kodumaal tegutseb. Linad on puhtad, vesi soe ja teenindus arusaadavas keeles. Kuid suur osa reisimisvõlust on kohaliku elu kogemine, mitte ainult vaatamisväärsused.

Need kaks poolt toob kokku Airbnb-nimeline teenus, mille kaudu on võimalik sihtriigis üürida tuba, korterit või maja kohaliku pakkuja käest. Et Airbnb on üldjuhul hotellidest ka märksa odavam, on teenus meelepärane valik paljudele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles