Muraste põlengu võis põhjustada kellegi kuri käsi

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulekahju Murastes.
Tulekahju Murastes. Foto: Karli Saul

Täna varahommikul kell 00.28 sai häirekeskus teate, et Harku vallas Muraste külas tõuseb ühest majast suitsu.


Välja sõitsid kaks päästemeeskonda ja paakauto ning kohapeal selgus, et kivist elamu teisel korrusel põleb vannituba, ütles Põhja-Eesti Päästekeskuse pressiesindaja. Päästjad said põlengu poole tunniga kontrolli alla ja ventileerisid ruumid.

Tulekahju põhjusi uurivad eksperdid leidsid põlengu asjaoludes midagi kahtlast ning kutsusid kohale politsei. Ühe tunnistaja sõnul oli väljast näha hoone esikus seisnud kütusekanister.

Põhja prefektuuri pressiesindaja Aleksandra Solntseva kinnitas, et politsei algatas öise tulekahju põhjuste uurimiseks kriminaalmenetluse. «Menetlus on alustatud karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb võõra asja rikkumist või hävitamist,» ütles Solntseva.

Kõnealune maja on umbes poolteist aastat ühe kinnisvaraportaali kaudu müügil olnud. Praegu küsitakse Tallinnast 12 kilomeetri kaugusel asuva 360-ruutmeetrise merevaatega elamu eest 4 600 000 krooni.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles