Stiilsed sünnipäevad ja sangaga anumad

Aarne Mäe
, Virumaa Teataja peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järjekordne lahe pidu: külalised sünnipäevalapsele kingitud bussipeatuses.
Järjekordne lahe pidu: külalised sünnipäevalapsele kingitud bussipeatuses. Foto: Tairo Lutter

Lääne-Virumaal hobitalu pidav Viljar Liiva saadab oma sünnipäeva eel alati laiali üle saja kutse, märkides riietumissoovituseks «pane-selga-kõige-nõmedamad-riided-mis-sul-on».

Sel aastal kuulusid Arknale Käänu tallu sünnipäevale saabunute hulka nii retrorollerijuht kui ka bussi ootavad jänesed. Et stiilipeo alateemaks oli lipsud ja litrid, jätkus neidki igale maitsele. Kirev seltskond suutis üllatada isegi võõrustaja kirjut kukke, mis sest, et varem on ta näinud tare taga kondamas Shrekki ja Boratit.

Hobitalus küülikuid ja sulelisi pidava Viljari rõõmsate pidude juurde kuulub loomulikult korralik bänd ja ninaesine. Lääne-Virumaa parimad muusikud esitasid nii palju lugusid, et arvepidamine kippus sassi minema. Kuna peoperemees on aastaid kuulunud BBQ tiimi Gurmee Gala, on koosviibimise käigus alati oluline roll rataste ja korstnaga ahjul. Et lisaks kõigele muule on Viljar jahimees, tuleb ahjust peaasjalikult ulukitest valmistatud kraam.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles