NBA staar põhjustas vägivalla pooldamisega pahameeletormi

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul George.
Paul George. Foto: SCANPIX

Ameerika Ühendriikides on parajasti kuumaks teemaks Ameerika jalgpalli liiga NFLi mängija Ray Rice, kellest avalikustati video, kus ta oma toonase kihlatu Janay Rice'i oimetuks lõi. Kui suurem osa spordimaailmast on Rice'i vägivaldse käitumise hukka mõistnud, siis omapärase sõnavõtuga sai hakkama korvpalliliiga NBA mängumees Paul George.

Hetkel vigastuspausil olev George postitas oma Twitteri kontole mitu sõnavõttu, kus ta andis mõista, et on Rice'i poolt. «Ma ei andesta naiste löömist ega arva, et see on lahe, aga kui tema ei aja mind närvi, ei aja mina teda ka närvi. Las elu läheb edasi ja laske mehel mängida,» vihjas George, et tema arvates on vale Rice'i meeskonna Baltimore Ravensi otsus visata mees tiimist välja.

«Kui sa oled suhtes ja naine lööb sind ning ründab sind esimesena, siis ilmselgelt ei ole sina see, kes teda peksab. Semu tegi lihtsalt vale valiku,» seisis George'i teises postituses.

Pärast pahameeletormi avaldas George ka kolmanda postituse, kus palus eelnevate sõnavõttude pärast vabandust. «Vabandan kõikide naiste ja koduvägivalla ohvrite ees, minu eesmärgiks ei olnud muuta juhtunut tähtsusetumaks,» kirjutas George oma vabanduses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles