Teadmiseks nutitelefoni huvilistele

Andrus Ansip
, Riigikogu liige
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Ansip
Andrus Ansip Foto: SCANPIX

Et rahuldada laiade rahvahulkade kasvavat nõudlust moodsate sidevahendite järele, evitas tootmiskoondis Apple uue nutitelefoni, millega on senisest veelgi lihtsam hellata, messida ja endleid ning viidikaid teha. 9. septembril toimunud pidulikul esitlusel, mida juhatas ettevõtte direktor seltsimees Tim Cook, pälvis toode palava heakskiidu ajakirjanikelt, keda eelnevalt oli odava veini, juustuküpsiste ja viinamarjadega pulsikaotuseni söödetud ja joodetud.

Uut nutitelefoni valmistatakse kahes suuruses: 47-tolline iPhone 6 ja 55-tolline iPhone 6 Plus. Normaalses toitumuses terve mees peaks iPhone 6 ja iPhone 6 Plusi transportimisega omal jõul hõlpsasti hakkama saama, kinnitas Cook. 55-tollisel telefonil on kätte võttes kahe paneeli vaade, paneelide vahed on soojapidavuse tõstmiseks täidetud Isover villa ja Makroflexiga, mistõttu küttearved peaks olema väiksemad kui eelmistel mudelitel. IPhone 6 võimaldab tarbijal kõnelda 14 tundi järjest ja oodata kuni 10 ööpäeva, et keegi tarbijale helistaks.

Uute iPhone’ide kõrval pakkus avastamisrõõmu nutikell Apple Watch, mida lõunasöögi ootusest lummatud publik tervitas püstitõusmise ja ovatsioonidega. Ekspluatatsiooniaja lühendamise huvides tuleks aparaati regulaarselt õllega üle valada. Kellaga võib rääkida, kellale võib dikteerida sõnumeid ja edastada personaalseid teateid, kella võib kutsuda kinno ja kohvikusse. Tehaseseadistused lubavad kellaga voodisse minna pärast kolmandat kohtingut, soovi korral võib seadistusi lõdvemaks keerata. Naissoost tarbijatele on väljatöötatud spetsiaalne tropimagnetiga mudel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles