Poekülastaja leidis Lastevorstist üllatava sisu

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lastevorsti asemel oli pakendis juustuvorst.
Lastevorsti asemel oli pakendis juustuvorst. Foto: Lugeja foto

Tarbija24 lugeja avastas kahel päeval poest Lastevorsti ostes, et selle sisu ei vasta sugugi sama toote pakendile, Rakvere Lihakombinaat palus kliendilt vabandust.

Mariliis rääkis, et 6. septembril ostis tema ema Keila Säästumarketist Rakvere lihakombinaadi Lastevorsti. Ühe Lastevorsti oli naine ostnud veel päev või kaks varem teisest kohalikust kauplusest.

«Kodus hakkasime salati jaoks vorsti hakkima ja selgus, et tegu on hoopis juustuvorstiga ja kusjuures mõlemad vorstid olid juustuga,» oli Mariliis üllatunud. Pahane ta aga vahejuhtumi pärast sugugi polnud. «Juustuvorst on ju isegi parem,» tunnistas klient.

Lihakombinaat vabandas ebameeldivuste pärast ja tänas tagasiside eest. «Kahjuks on inimliku eksituse tõttu pritsitud juustuvorsti segu lastevorsti kesta või on pritsi toru eelmise toote segust korralikult tühjendamata jäetud ja esimene batoon on vale tootega,» selgitas Rakvere lihakombinaadi kvaliteedijuht Anu Kruusimägi.

Paraku ei osanud Mariliis aga enam öelda, mis oli toodete «kõlblik kuni», kuna pakendeid polnud enam alles. «Oleksime selle info eest väga tänulikud, sest sel juhul saaksime antud toote ülejäänud partii üle kontrollida ja probleemi põhjuse täpsemalt teada saada,» tõdes Kruusimägi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles