Madridi Reali peatreener vihastas meeskonna koosseisu puudutava küsimuse peale

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madridi Reali väravavahid Keylor Navas (vasakul) ja Iker Casillas.
Madridi Reali väravavahid Keylor Navas (vasakul) ja Iker Casillas. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpalliklubi peatreener Carlo Ancelotti sai pahaseks, kui nädalavahetusel koduses liigas teenitud kaotuse järel asusid ajakirjanikud uurima, keda kavatseb Ancelotti edaspidi oma tiimi puurilukuna kasutada.

Realil on kasutada väravavahtidena pikaaegne Madridi mängumees ja hetkel tiimi kaptenina tegutsev nimekas Hispaania koondislane Iker Casillas ning sel suvel peetud MMil heade esitustega silma jäänud Costa Roca puurilukk Keylor Navas. Sel nädalavahetusel pidas Real koduses liigas kohtumise linnarivaali Madridi Atleticoga ning pärast 1:2 kaotust vilistasid fännid välja just Casillase, kes selles mängus Reali väravat valvas.

Pärast fännide käitumist on asutud spekuleerima, et kui Real kohtub homme Meistrite liiga uue hooaja avamängus Baseli meeskonnaga, võib just Navas Casillase asemel platsile saada. Sellised küsimused ja Ancelotti taktika kritiseerimine ajasid aga Reali peatreeneri närvi.

«Ei eksisteeri diskussiooni selle üle, kes meie meeskonna esiväravavaht peaks olema. Ma ei õhuta sellekohast debatti ega kavatse seda kommenteerida,» teatas Ancelotti pressikonverentsil. «See arutelu on minu jaoks lõppenud ning tahan, et see oleks kõigile selge. Ei ole olemas debatti selle üle, kes peaks mu meeskonnas mängima, ma ei räägi enam kunagi, milline väravavaht sel hooajal mängib. Casillasel on kogemust ja iseloomu ning seega ta teab, kuidas reageerida rasketele olukordadele nagu publiku poolt väljavilistamine,» vihjas Ancelotti siiski, et Casillas ei pruugi veel oma kohta Navasele loovutada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles