Maamess 2015 vapiloom on jäär

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Illustratsioon: Pm

Järgmine Maamess pole enam kaugel – pisut rohkem kui pool aastat ning Tähtveres asuva messikeskuse hallid ja platsid täituvad taas moodsaima tehnika ja tehnoloogiaga. Kuupäevaliselt saab Maamess toimuma 16.–18. aprillini 2015.

Järgmise Maamessi vapil näete jäära, kuna vahetasime välja möödunud messil väga populaarseks osutunud kuke. Lisaks vapilooma muutumisele toimub Maamessil kindlasti palju uuendusi – maateemaline suurüritus peab ju olema pidevas arengus!

Praegu aga on hea meenutada möödunud Maamessi. Kohale tuli 402 firmat ja väikeettevõtjat kokku üheksast riigist, võttes enda alla ligemale 56 000 m² pinda. Lisaks Tähtverele haaras Maamess üheks päevaks oma sündmuste lainele Tartu kesklinna – toimus traktorite näitus ning paraad läbi linna. Kasvamata ei jäänud ka rahvaarv. Kolme päevaga külastas Maamessi rekordiliselt 37 800 inimest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles